2 Nisan 2010 Cuma

SonPROMOSYON, DEN DEN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

“SonProsmosyon’un en büyük özelliği nedir?” diye sorulsa 100 kişiden 90’ı “hazırlık maçı ve antreman yapmadan maça hazırlanabilmesidir” cevabını verecektir. Bu cevabı haksız çıkarmayacak biçimde çalışmalarını sürdüren SonPromosyon antremanı bırakın, düz koşu bile yapmadı. Bu nedenle antremandan notlar diye birşeyi, siz değerli okurlarımıza sunamıyoruz. Kaptan Birol’a bu soru yöneltiğinde, “futbolda çok çalışmak aslında gereksizdir, biraz akıllı olmanız lazım” cevabını verdi. Bu esnada Dr. Aykut Ekinci akademik etiğe uygun bir davranış sergileyerek, “şşştt Birol, cümlenin sonunda parantez içinde Rijkaard: 2010 diye belirtti ki intihal olmasın” diyerek uyardı. Bu uyarıyı dikkate alan Birol, “aslında benim düşündüğüm şeyi Rijkaard üç beş gün önce söylemiş” diyerek sözlerinde bir düzeltmeye gitti.




Kaptan’a Den Den maçının hazırlıkları sorulduğunda, “sahada uyumlu bir takımımız olsa da, antreman için birbirimize uyumlu bir saat bulamıyoruz. Bu, yıllardan beri süregelen bir durum. Ancak takımdaki tüm arkadaşaların evlerinde çalışmalarını sürdürdüğüne eminim” dedi. Kadro konusunda da, takımda birbirinden değerli birçok oyuncunun bulunduğunu ve bu nedenle kadro kurmakta zorlandığını belirten Birol, takımda sadece İbo’nun yerinin garanti olduğunu belirterek kimsenin vazgeçilmez olmadığı mesajını verdi.



Den Den maçı öncesi cezalı futbolcusu bulunmayan SonPromosyon’da, sakatlığı devam eden Emrah’ın durumu can sıkıyor. Yoğun Bengay tedavisine devam eden Emrah için takım doktorları, “adam tutturmuş oynayıp oynamayacağımı yazı-tura belirler diye... Bu nedenle bizler de çaresiziz” dedi.



Pazar günü seyir zevki yüksek bir müsabaka olacağını tahmin ettiğimiz maçın başlama saati 17:00., hakemi ise belirsiz. Ancak ilk maçtaki hakem teklisinin maçı yönetmesi ve birbirinden enteresan kararlar vermesi bekleniyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sonpromosyon taraftarlarının yüreğine su serpen bu açıklamadan dolayı kulüp yöneticilerine ve oyuncularına teşekkür ederim.


Genç ama ne sivil ne de mühendis.