30 Mart 2010 Salı

SonPROMOSYON F.C Nijerya'da

Son yıllarda Avrupanın önde gelen kulüplerinin başlattığı Afrika kıtasında spor okulları açma yarışına SonPromosyon F.C de katılıyor.

Kulüpten alınan bilgilere göre Mayıs ayı başında Nijerya’da açılacak SonPromosyon F.C futbol okulunda yetenekli Nijeryalı gençler yetiştirilerek sonraki turnuvalar için takıma kazandırılmaya çalışılacak. Konuyla ilgili bilgi aldığımız kulüp yetkilisi, turnuva kurallarına uyum sağlamak açısından futbol okuluna seçilecek gençler için Nijerya’daki teknik ve endüstri meslek liselerinde eğitim görmenin önşart olarak aranacağını belirterek; bu gençlerin turnuva döneminde staj amacıyla Ankara’ya getirileceğini ve tüm masraflarının kulüp tarafından karşılanacağını ekledi.

Bu arada hafta sonu yapılacak Dendenspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sonpromosyonda kasığında ağrıları devam eden Emrah antrenmana katılmazken; Yapılan Gol atan kaleye maçında; Nijerya’da açılacak futbol okulunun haberini alan Veli’nin moralinin çok bozuk olduğu ve sinirli hareketlerde bulunduğu dikkatleri çekti.

3 yorum:

Birol dedi ki...

Veli bu yazının sonunun senle ilgili biteceğini başlığı görünce hissetmiştim ve editör beni yanıltmadı.

Adsız dedi ki...

takımın en zayıf halkasıyım kaptan, ne yapalım... sevgili yazarcan arkadaşa, basın özgürlüğüne karşı olan saygımdan sesimi çıkarmıyorum:)
Veli Özer

Adsız dedi ki...

Adam sinirlenir tabi artık yeri garanti olmayacak :)
Düz Adam