29 Mart 2010 Pazartesi

SON PROMOSYON’UN PRO KEYFİ

Turnuvanın ilk maçında hemen herkesin kafasında aynı soru vardı. Acaba, gelenler gidenleri aratacak mı? Ancak ilerleyen dakikalarda görüldü ki, SonPromosyon gidenlerin yerini, gelen yetenekli futbolcularla doldurmayı başarmıştı.

İlk yarının başlarında, istediği oyunu sahaya yansıtamayan SonPromosyon rahat bir galibiyete ulaşmasını bildi. Kaleci İbrahim maç boyunca kalesinde güven verirken, kurtardığı penaltıyla maçın rahat geçmesinde önemli bir paya sahip oldu.

Yeni transferlerden Özkan Erdal, maça geç başlamasına ve uzun süren sakatlığına rağmen oynadığı başarılı futbolla ve attığı iki golle takımın yıldızlarından biri olmayı başardı. Otoriteler, Özkan Erdal’ın ilerleyen maçlarda Yakup’la uyumunun artmasıyla birlikte taraftarın sevgilisi olacağını beklemekteler.

Diğer yeni transferler Fahrettin Bey ve Ahmet Bey’de kırk yıllık SonPromosyonluymuş gibi oynayarak, rakiplere gözdağı verdiler.

Yeni transferlerden taraftarları en çok heyecanlandıran ismi İlhami, maç eksiği nedeniyle, sadece 3 dakika forma almasına rağmen büyük alkış aldı. Ancak maç sonrası taraftarlara üçlü çektirmemesi, taraftarlar açısından hayal kırıklığı oldu.

Hiç yorum yok: