29 Mart 2010 Pazartesi

TRiBÜNLER HARİKAYDI

SonPromosyon maça yoğun bir seyirci desteğiyle başladı. Ancak “I hate you Yakup” diye bağıran skorboardcu çocuk, tribünlerde gerginliğe ve gülüşmelere neden oldu. Takımımıza  gönül verenler taraftarımız baharında gelmesiyle coşkulu bi şekilde maçı izlediler. Tribündeki yerini alan ve bizi daha önceki turnuvalarda da yalnız bırakmayan arkadaşlarımız ve misafirleri de oyundan memnun olduklarını ve bütün maçları izleyeceklerini belirtmişlerdir.

Taraftar maç boyunca sık sık Yakup’a tezahüratta bulunurken, yer yer Veli diye bağırdıkları da görüldü. Maçın sonuna doğru Veli yerini İlhami’ye bırakırken, taraftarlar çılgınca İlhami’ye tezahüratta bulundu.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Basın özgürlüğü yanı başımda katledildi, çok mutsuzum :D
Bir dost...

SONPROMOSYONSPOR dedi ki...

Arkadaşalar bu yazı yazının sahibine gelen tehditler neticesinde yazı sahibi tarafından değiştirilmiştir. Bizde bu duruma üzüldük. SonPROMOSYON Basın Yayın İnternet Bilişim A.Ş. olarak her görüşe hakaret ve iftira olmadığı sürece açığız beğenmediğiniz yazılar ve görüşler için yorum yapabilirsiniz. Dahası tekzip yazılarınızıda yayınlayabiliriz.

Adsız dedi ki...

basın özgürlüğü akşam başka yazı sabah başka yazı SonPROMOSYON sadece seyirci kalıyor. Yazıyı kaleme alan kardeşimize büyük ayıp yapıldı. Bugün sadece kaemini konuşturan bir yazarın arkası olmadığında nasıl yalnız kaldığını, ezilip büzüldüğünü hatta adeta yok sayıldığana şahit olduk. diğer sietlerde basın özgürlüğü genişletilirken bu sitede tam tersi oluyor.

GENÇ AMA SİVİL DEĞİL

SONPROMOSYONSPOR dedi ki...

Provakatif yorumunuza sadece gülüp geçeriz ama suskunluk haksız ithamları kabullenmek gibi algılanacağı için durumu tekrar ifade ediyoruz. Biz SonPROMOSYON Basın Yayın İnternet Bilişim A.Ş. olarak bu yazının değiştirlmesine karşı çıktık fakat editör arkadaşımız değiştirilmesi adına ısrarcı olduğu için değiştirildi. Eğer yazının değiştirilmesi direkt olarak bizden istenseydi değiştirilmeyeceğini görecektiniz.

Adsız dedi ki...

Bilmem kaçıncı yüzyıldayız, millet uzaya seyahat ediyor, sınırlar artık lafta kalmış, nerdeyse ışınlanma sistemi kullanılacak biz hala sansürcüyüz. Konuşamıyoruz konuşanıda susturuyoruz. Bide site sahipleri yok mu hemen taçı topa atan tipte. Kardeşim editör senin editörün. Sahip çık, eğer basın kurallarını uymuyorsa yol ver gitsin öyle yok biz özgürlükten yanayız yok hür ifadeden yanayız gibi beylik laflarıyla site yönetilmez. Bugün onuru kalem olan bir kişinin kalemin hunharca kırılmıştır.

Ahmet AKTAN

SONPROMOSYONSPOR dedi ki...

Sevgili okur; sitemize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Adı "özgür kalemlere sansür" gibi ve bu minvalde yapmış olduğunuz yorumlar sizin görüşünüzdür ve saygı duyarız. Fakat sütre gerisinde neler konuşulduğunu ve neler yaşandığını bilemezsiniz. Değerli editörümüz yazdığı yazıyla ilgili olarak muhatabının kalbini kırdığını ve rencide ettiğini düşünerek yazısının değiştirilmesini rica etmiştir. Bizde bir yazarın yazısının yayınlanmasını istemesi kadar yayınlanmamasını istemesini de basın özgürlüğü olarak değerlendirdiğimiz için yazının içeriğini değiştirdik. Burda yazılan yazılar neticesinde kaynaşma değil de kargaşa çıkacaksa biz bu siteyi kapatmaya razıyız. SonPROMOSYON Basın Yayın İnternet Bilişim A.Ş. olarak, tüm yazılarımıza karşı bir düzeltme ve değerlendirme gerekirse, bunu yine isteyen kişinin yazısını(hakaret,iftira ve ağır tahrik unsurları içeren yazılar hariç) yayınlamaktan mutluluk duyarız.
Bu site basın özgürlüğünün teminatı olacaktır hiçbir okurumuz endişe etmesin.

Adsız dedi ki...

ortada açık bir tahrik ve fitne karıştırma çabası var.. bunun kim tarafından yapıldığı bilinemezse de amacı gayet açıktır. bu adsız ileti sahibi yabancı bir provakatördür, vurun ona:) bu çabalar SONPROMOSYON'u bölemez, araya nifak tohumları ekemez, bu böyle biline..