29 Mart 2010 Pazartesi

TRİBÜNDEN İNSAN MANZARALARI – I (Hepimizin Abisi, Yaşar)

SonPromosyon’un gayri resmi yayın organı olan blogumuzda müthiş bir yazı dizisi başlıyor. Her hafta tribünden bir ya da iki veya sıkabildiğimiz (pardon araştırabildiğimiz) kadar taraftar profilini sitemizde yayınlayacağız. İstek ve önerileri de her zaman açık olduğumuzu belirtelim.

Bu haftaki profilimizde Yaşar Çakmak yer alıyor.

Turnuvanın birinci yılında maçlara gelmeye tereddüt eden Yaşar Bey, Aykut Bey’in (ki o Aykut Bey, Yaşar’ın en büyük kankasıdır) ısrarları ile olsa da, son zamanlarda bilatereddüt ve bilaistisna SonPromosyon’un tüm maçlarına gelmektedir. Takım hakkındaki yapıcı eleştirleri ile Kaptan Birol’un en büyük yardımcısı olmuştur.

SonPromosyon’un, Real Son PRO keyfinde de, golf kiyafetleriyle tribünün yeşil zeminlerinde yerini alan Yaşar Bey, kankası Aykut’la cansiparane bir şekilde tezarühatta bulunmuş ve yapıcı eleştirileriyle takıma yön vermiştir. Ancak maçlara eşsiz gelen Yaşar Bey’e bu soru yöneltiğinde, “Evladım futbol erkek oyunudur. Kadının ne işi var maçta. Çalıştığı için zaten hafta içi doğru dürüst ev yemeği yiyemiyoruz. Bari hafta sonları evde kalıp, yemek yapsın da, göbeğimin performansını koruyayım” yanıtını vermiştir.

Maç sonrası takım oyuncularını tebrik eden Yaşar Bey, oyunculara, büyük paralara kıyarak (!) çay ısmarlamış ve “evladım” diye başlayan nasihatlarıyla yol gösterici olmuştur.

Tribünden ayrılırken, arabasının yanındaki çiziği basın mensuplarına gösteren Yaşar, arabasına çarpan kadına galiz küfürler etmiş ve savcılıktan da bir sonuç alamadığını belirtmiştir. Bu davranışıyla gençlere kötü örnek olan Yaşar Bey’e geçmiş olsun dileklerimizi dilerken, maçlara küfürler ederek deşarj olma amacıyla geldiğini anlamış bulunuyoruz.

Haftaya, bir aksilik olmazsa, anti-Yakupist skorbordcu çocuk burada olacak. Ah bir de o çocuğun adını öğrenebilirsek, enfes bir gözlem-yorum sizleri bekliyor olacak. Vaktimiz olursa, mezkur Aykut Bey’e ilişkin gözlemlerimizi de yayınlayacağız.

5 yorum:

yaşar çakmak dedi ki...

Evladım amma da ti'ye almışsınız beni be:)) bu arada giyimdeki yüksek zevkimi takdir etmişsiniz ama maço karakterimi farkedememişsiniz. olsun bu da yeter.
kim yazdıysa ellerine sağlık çocuklar valla çok güldürdünüz beni. dünkü can sıkıntımı bir nebze de olsa hafiflettiniz varolun. bu yazı olmasa bugün birine sataşıp kavga çıkartarak rahatlamaya çalışırdım.

Adsız dedi ki...

maço karakterin de aslında belirtilmiş Yaşar Bey Abi... "futbol erkek oyunu, hanım evde oturup yemek yapsın" ifadeleri ve galiz küfürler size hiç mi hiç yakışmamış:))

Adsız dedi ki...

Yaşar Beyin olmadığı bir maç; saçsız başa, dişsiz ağıza , golsüz maça...benzer, daha örnekleri çoğaltırsam kötü olcak galiba.

Unknown dedi ki...

Arjantin Spor Olarak öncelikle tüm takımlara başarılar diliyoruz. özellikle 2010 yılının büyük bir transferini yapmış bulunmaktayız. insan kaynakları müdürlüğünün pamuk abisi sayın cemal koçyiğit teknik direktörümüz (Türk futbol tarihinde antrönörlerin hocası olarak tarihi geçen Fatih terim, şenol güneş, rıdvan dilmen gibi ve şu an da aklımıza gelmeyen hocaları yetiştiren büyük teknik direktör) olarak yapılan görüşmeler sonucunda 3 yıl 1 yıl opsiyonlu sözleşme yapılmıştır. hocamız cemal koçyiğit ilk yaptığı basın toplantısında arjantin sporun kaptanı mehmet cüneyt nakipoğlu, oyunculardan mete toprak ve şevki akköse yer almışlardır. kendisi turnuvada yer alan tüm takımlara sevgi ve saygılarını sunmuş herkese başarılar dilemiş ve tüm maçların dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennilerini dile getirmiş, bundan sonraki aşamalarda takımımıza yeni çalışma zamanları düzenleneceği profesyonel anlamda çalışmaların süreceğini beyan etmiştir. kamuoyuna sunulur saygılarımızla

ARJANTİN SPOR

SONPROMOSYONSPOR dedi ki...

Arjantin Sporun yeni teknik heyetine başarılar dileriz. Cemal Koçyiğit gibi bi isim deneyimiyle takımını önce gruptan çıkaracak ve dahasında finale adını yazdıracağını düşünüyoruz.