29 Mart 2010 Pazartesi

TAKIM DOKTORLARINDAN SEVİNDİRİCİ HABERLER

Üçüncüsü düzenlenen Kalkınma Futbol Turnuvası’nın ilk maçına insan-üstü gayretlerle kamp yaptığı evinden 75 dakikalık yorucu bir yürüyüşün ardından gelen ve maçın hemen başında kasığındaki şiddetli ağrılarla acılar içinde maçı tamamlayan pivot-solbek Emrah’tan sevindirici haber geldi.

Takım doktoru Aykut Ekinci tarafından lif kopması olarak konunan teşhis sonrası uzun bir süre takımdan ayrı kalacağı düşünülen Emrah’a, bilim uzmanı Veli tarafından laktik asit birikmesi teşhisinin konması kafaları karıştırmıştı. Ne var ki, Aykut’un iktisat doktoru, Veli’nin Muhasebe-Finans bilim uzmanı olduğu ve bu nedenle ikisine de güvenilmeyeceği sonucuna ulaşan Emrah, Aile Hekimi Dr. Tunç Hakan Sipahi’ye görünerek, sorununu basit bir Bengay tedavisiyle halletti. Ancak son tahlilde Emrah’ın oynayıp oynamayacağı, maç saatinde Kaptan Birol tarafından yapılacak yazı-tura atışıyla belirlenecek. 1 TL madeni paranın usulüne uygun olarak havaya atılıp, yere serbest düşmeye bırakılması suretiyle yapılacak olan Emrah’ın maç saati kontrolünde, tura gelmesi halinde Emrah oynayacak.


İlk turnuvuda elim bir şekilde sakatlanan ve kendisine Dünya çapında ünlü tıp uzmanlarının seferber edildiği Faruk ise düz yürüyüşlere başlıyor. Eklemlerindeki ödemleri iğneyle çekilen Faruk için doktorlar konsorsiyumunun açıklaması şu şekilde:

“SonPromosyon F.C.’nin önemli oyuncularından Faruk için ümit ışığı göründü. Ödemlerin nedenini de kestikten sonra, şu an düz yürüyüşlerde bulunan Faruk’un 1 ay içerisinde düz koşulara başlamasını bekliyoruz. Ancak doğal olarak, Faruk’un bacak kaslarında bir zayıflama ve kilo artışı söz konusu. Önümüzdeki sene yapılacak turnuvada, Faruk’un yeniden slim-fit olup, kaslarının da kuvvetleneceğini bekliyoruz. Özetle, seneye Faruk takımında yeniden forma şansı bulabilecektir.”


Bu açıklamalar sonucu çok sevindiğini belirten Faruk konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biliyorsunuz, bu sene mukavelem bitiyor. Üç senedir beleşe çok para aldım ve altıma araba çektim. Ancak önümüzdeki iki yıl boyunca, bedavaya takımım için oynayıp, Vefa’nın İstanbul’da bir semt adı olmadığını herkese göstermek istiyorum.”


Sitemiz olarak zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olan Faruk kardeşimize, bu vesile ile tekrar geçmiş olsun der, sağlıklı günler dileriz. Emrah’a da “inşallah tura gelir” dileklerimizi iletiyoruz.

7 yorum:

yakup dedi ki...

Emrah haftaya oynar ama Kaptan Birol Emrahı riske etmek istemiyor. Onun için maç öncesi Emraha yaptıracağı hareketlerle Emrah ın acı hissedip hissetmediğine bakacakmış. Ancak oynamayı kafaya takan Emrah acı hissetsede bunu ifade etmeyeceğinden Kaptan Birol maç öncesi kulübün jest ve mimik uzmanını da saha ya getirerek Emrahın acı çekip çekmediğine karar verilmesinde profesyonel yardım alacağını duydum.

Ayrıca Kaptanın Faruk hakkında dizlerini dövdüğünü de söylemeden geçemeyeceğim. ''Zamanın da satsaydık şimdi kulüp çok farklı yerlerde olurdu oysa; şimdi Faruk elimizde patladı, bizden aldığı parayıda sağda solda yiyip duruyor. O para ona haram........... '' gibi ifadeler. Açıkçası ben yalıştırmadım.
Olmadı kaptan.

Takıma oldukça yakın biri.

SONPROMOSYONSPOR dedi ki...

Arkadaşlar hakkımdaki Farukla ilgili iddiaları yalanlamak durumundayım. Faruk kardeşimiz takımıza emek vermiş, ter akıtmış fakat müzmin bir sakatlığın pençesine düşmüştür. Faruk bizzat turnuva öncesi gelip ne olursa olsun takımdaki yerimi almak istiyorum demiştir. Bizde kendisini ahval ve şeraitin uygun olduğu durumlarda oynatmak istediğimizi bildirmiştik. Bize verdiği katkılar için teşekkür ederiz. Emeği karşılığı aldığı paralarda helaldir. Oynayan oynamayan ve takımdan ayrılmış arkadaşlar bizim için değerlidir. Hiç kimse takım içindeki kardeşliği bozamaz buna müsade etmem.
Kamuoyuna duyurulur.

Adsız dedi ki...

Faruk yapılan yırumların asılsız olduğunu, özellikle YAKUP ve VELİ yi utandurmak adına iğneyle de olsa oynayarak cevaplarını vermek istiyor. Ayrıca aldığı paranı alnının teri olduğunu ve Son damlasına kadar HELAL olduğunu bugüne kadar haram lokma yemediğini, hakkında asılsız iddia larda bulunanların ise EYYAMCI olduğunu söyledi. Ayrıca sitenin kapatılması adına Ankara Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine başvuracağını söyledi.Bundan böyle artık herkese hakettiği cevabında Faruğun kuracağı resmi sieteden verileceği duyuldu.

Faruk' a yakın biri olabilir, Faruk' un kendisi olabilir, Alakasız biri de olabilir.

Adsız dedi ki...

Sonpromosyon' un tüzel kişiliğini tekelinde bulunduran kimse takımın yıldızlarında Yakup ve Veli ye bu kadar yüklenilmesine ( tehditkar ifadelerin yıldızlar üzerindeki olumsuz etkilerinei de göz önünde bulundurarak ) müsaade etmemeli. Nerdeyse tüm maçlara katılan bu ikili takımı zaman geldi sırtladı terleri tabanlarından çıktı(abartı yok) ama ücret istemediler. Karşılığı biraz hoşgörü ve takıma olan vefaları karşılığında takımdan sadakat olmalı. Ayrıca Faruk mahkemeye başvuracakmış, bizi savunacak tanıdık savcı bulmak lazım...

Adsız dedi ki...

YAKUP KUL

Yapılan yorumları dehşet içerisnde okudum. Okuduktan sonra da çok üzüldüm. İsmimi kullanarak yorum yapan kimse Faruk'la aramı bozma adına atıp tutmuş. ALLAH tan Faruk kardeşim aklı selim biri de bunlara kanmaz. Bu iddiaların kime ait olduğunu da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumun daki tanıdıklarımı devreye sokarak tespit edecem. Ben polomiklerden uzak sadece futboluyla konuşan biri olmak istiyorum. Bu da böyle biline...

SONPROMOSYONSPOR dedi ki...

SonPROMOSYON Basın Yayın İnternet Bilişim A.Ş. olarak Faruk kardeşimizin hakkını savunurken, kendisi veya yandaşı bizi kapattırmakla tehdit ediyor. Biz bu tehditlerden yılacak bir basın kuruluşu değiliz. Yazarımıza yaptığınız şantaj ve tehditleri cumhuriyet savcılığına ihbar ettik zaten. Daha önce ifade ettiğimiz gibi her türlü görüşün sitemizde özgürce yayınlanması taraftarıyız. Siteyi şahsi çıkarlar doğrultusunda kullananlara müsade edilmeyeceğini bildiririz.

Adsız dedi ki...

Ben Faruk. Çok sevdiği promosyon kardeşlerinin arkadaşı, çok sevdiği, ter akıttığı ve maddi manevi kayıplara maruz kalacağını bile bile uğruna sakatlandığı, türlü acılar eziyetler çektiği takımının hala futbolcusu, bu yapılan yorumlarla alakası olmayan sizin gibi sadece okuyucu konumunda olan biri.. yaptım yine yaparım yine ihtiyaç duyulduğunda yarı finallerde finallerde çıkıp tekrar aynı şeyleri yaşaamak gerekse de ağrı kesiyle çıkıp tekrar oynayacak olan biri.. canı çok istemesine rağmen oynayamasa da size can-ı gönülden tribünden desteklerini devam ettirecek olan biri, size güzel taraftarlar getirip saha dışını renklendirecek biri.. Ben Faruk, sizlerin kardeşi..