4 Nisan 2010 Pazar

GALİBİYET SERİSİNE BİR “DENDEN” İŞARETİ

SonPromosyon, yine kendisinden bekleneni yaptı ve her iki yarıda da Kral Yakup’un attığı gollerle 2-0 Den Den Spor’u mağlup etti. Maç boyunca üstün olan ve alan savunması çok iyi yapan SonPromosyon, ikinci yarıda rakibinin şişirme toplarla oynamasına neden oldu. Ancak defansta Ahmet Bey ve Emrah’ın etkili müdahaleleri bu topların sonuçsuz kalmasına neden oldu. Özellikle Ahmet Bey defansta sigorta görevini üstlendi.




Maça kaleci İbrahim’in yokluğunda başlayan SonPromosyon’da, kalecilik görevini yapan Fahrettin Bey, muhteşem planjonlarıyla büyük beğeni topladı. İbo’nun maç seçtiğine yönelik spekülasyonlar yapılsa da, İbrahim’in oynamama sebebi Cuma günü geçirdiği rahatsızlığın etkileriydi. Sakatlığına rağmen takımını desteklemeye eşiyle birlikte gelen İbrahim’e geçmiş olsun diyor ve bu vesile ile “taze çekirdek Mert ailesine” mutluluklarının devamını diliyoruz.



SonPromosyon formasıyla ilk resmi maçına çıkan Mesut ise orta sahadaki mücadele hırsıyla ve tekniğiyle beğenilen bir başka isimdi. Maç sonrası Mesut, “ilk maçım olması sebebiyle çok heyecanlıydım. Aynı şekilde çalışmalarımı sürdürüp, takımın vazgeçilmezlerinden olmak istiyorum. İlerleyen maçlarda bunu çok daha iyi göreceksiniz” dedi.



İlk 8’de maça çıkan yeni transferlerden Emre Bey ise forvet hattına getirdiği hareketlilikle alkışı haketti. İkinci yarıda yerini Özkan Bey’e bırakan Emre Bey’in ilerleyen maçlarda performansı arttırarak devam ettirmesi beklenmekte.



Şok Sakatlık: Birol

Maçın sonlarına doğru kasığındaki çekme nedeniyle oyuna sekerek devam eden Birol takımını korkuttu. Ancak takım doktorlarınca yapılan açıklama yüreklere su serptti. Doktorların açıklaması şu şekilde:

“Sakatlanma konusunda takımda bir “domino etkisi” yaşanmakta. Geçen hafta Emrah, bu hafta Birol. Her ikisinde de aynı sakatlık. Bu bir tesadüf olamaz, yani bir domino etkisi var. Yine basit bir Bengay tedavisi sorunu çözer ve haftaya turp gibi olur. Önümüzdeki hafta Veli’den aynı şikayeti bekliyoruz.”



Yaşar, Aykut, Faruk ve Murat’tan Beklenmedik Hareketler!!!

Maç sonrası takım adına açıklama yapan Birol, “Aykut abi ve Yaşar abinin mazeret belirtmeden gelmemesi ve takımı desteklememesi kabul edilemez bir durum” dedi. Aykut ve Yaşar’ın olmaması, tribünlerde yer yer büyük boşluklara neden oldu ve bu sene ilk kez SonPromosyon’un taraftar desteği bu denli zayıf kaldı.

Varlığı metrekareye düşen insan sayısını etkilemeyen Faruk ise maça mazeretsiz olarak gelmeyen diğer bir taraftardı. Maçla ilgisi olmasa da, takımın moral gücünü arttıran Faruk’un olmaması özellikle Yakup’un performansı belirgin bir şekilde etkiledi. Yakup, “ilk yarıdaki rövaşatımın gol olmamasının tek sebebi Faruk’tur. Faruk’un arkadaşlarına artistlik yapacağım diye performansım ve şık hareketlerim ikiye katlanıyor. Zannedersem şu anda piyasanın tozunu attırıyordur O.” dedi.

Tribünlerde yokları oynayan diğer bir isim Murat için Veli, “önemli bir işi olmasa kesin gelirdi, ancak gözlerimiz O’nu aradı” dedi.

Editör’ün Notu: Özgür basına sert müdahaleleri ile tanınan Faruk’a!!! Kişi başına düşen insan sayısını etkilememen tamamen matematiksel bir olay. Biliyorsun ki, stadyum alanı ve dünya yüzeyi gergeniş (gepgeniş yazılır, biliyoruz) olduğundan, bir kişinin yokluğunda metrekareye düşen kişi sayısı yuvarlandığında "sıfır" olur. aynı şekilde bu durum fert bazında düşünüldüğünde takımın en uzunu Emrah ve takımın en kısası Veli için de geçerli!!! Zaten hangimizin varlığı metrekareye düşen insan sayısını etkiliyor ki?

4 yorum:

Adsız dedi ki...

boşlukta yer kaplamanın dışında başka bir işe yaramadığına dair kuvvetli deliller bulunan takımımızın güzide taraftarı Faruk'un Son Promosyonun diğer maçlarına bir saat önceden gelip taraftarı organize edeceği ve kendini affettireceği en son gelen magazin haberleri arasında yer aldı...

Adsız dedi ki...

Pek değerli arkadaşlarım; öncelikle dünkü zaferinizden dolayı tebriklerimi sunuyorum. Ve mazaret bildirmeden gelmediğim için sizlerden özür diliyor, bir daha tekrarlanmayacağını saygılarımla arzediyorum.
Hakkımdaki ''piyasanın tozunu arttırıyor'' ve ''özgür basına sert müdahaleler yapan'' mesnetsiz iddialarını ise kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.(Veli geliyorum şimdi yanına, sertlik demek ha.. Nerde kalmıştık, tekrar tebrik ederim, sizinle iftihar ediyorum her daim:))

yaşar çakmak dedi ki...

Doğrudur arkadaşlar ben de maçta size deste vermek için gelemedim ama ne yazık ki Aykut maçın varlığını unutup sabah öğlen ve akşam öğünlerinde mangalda et yemek için pursaklardaki çiftliğine gitti ve ben Aykut'tan yoksun maça gelmeye cesaret edemedim. yani tüm suç Aykut ve onun doymak bilmez et iştahında:)))

birol dedi ki...

burda alenen en yakın arkadaşı satma suçu işlenmiştir.
özrü kabahatinden büyüktür. mel'unun katli vaciptir.