5 Nisan 2010 Pazartesi

TARAFTARIMIZA SİTEMiMİZDİR!!!

Zor bir haftasonunu daha güzel bir sonuçla geride bıraktık. Maçta son dakikaya kadar koşturan ve mücadeleyi bırakmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Fakat tribünlerde bizi desteklemeye gelen yalnızca, rahatsızlığına rağmen İbrahim ve değerli eşi vardı. Bu zamana kadar süre gelen başarılarımızda taraftarımızın desteğini bizden yoksun bırakmamasının çok önemli bir yeri vardır ve bundan sonra da böyle olacağına inancımız tamdır.Yinede bu haftaki galibiyetimizde maç sonu sevincimizi  buruk bir şekilde yaşadık. İlerleyen haftalarda taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını maça gelemeseler bile maç öncesi takıma moral vermek için telefonla dahi olsa arayacaklarına  inanıyoruz.

Fakat bizi asıl düşündüren büyük ümitlerle ve mücadeleyle SonDAKİKA da transfer ettiğimiz İlhami Karahanoğlu'nun hiçbir mazeret bildirmeden maça gelmemesidir. Adı geçen kişinin disiplinsiz hareketleri ve "ben takımın yıldızıyım ne zaman canım isterse o zaman oynarım ve kimseye de hesap vermem tavırları" yönetim tarafından, karşılıksız kalmayacağı ve ağır biçimde cezalandırılacağı kamuoyuna duyurulur.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

magazincilerin geçtiği habere göre kaptan birol ve ilhaminin dün öğle saatlerinde yüksel cad. yakınlarındaki bir kafede oturup maça mazeretsiz gelmeme nedenini konuştuğu belirtilmiştir. ilhaminin kaptanın elini öperek özür dilediği ve bir daha tekerrür etmeyeceği sözü verdiği iddia edildi. özür dileyen ilhaminin takımın karayel maçı kadrosuna alınacağı da gelen haberler arasında. kaptana yakın haber kaynaklarından alınan bilgiye göre "ilhami özür dilemeseydi o formayı bir daha zor görürdü" dediği ileri sürüldü...