8 Nisan 2010 Perşembe

SonPROMOSYON DAN BÜYÜK YATIRIM

SonPROMOSYON Spor Kulübü  satılık köyü almak için girişimlerde bulunuyor. Ardahan'da  köylülerin Maliye Bakanlığının hane başı 3000 TL'lik kirayı ödeyemedikleri için köylerini satılığa çıkarmışlar.Bu haberden sonra harekete geçen SonPROMOSYON takımı köyü almak istediğini açıkladı. Köy ağasıyla yapılan pazarlıklarda henüz bir anlaşma sağlanamamıştır. Ağa "köyde 500 küçük baş,  200 büyük baş hayvan dahil 3000 dönüm ekilebilir arazi ve 50 tane oturulabilir hane var" diyen ağa 100.000 TL isterken, Yaşar Ağa 50.000 TL den fazla vermem diyor. Yaşar Ağa cebimde akrep var köyde  akrepte yetiştirmek istiyoruz  dediği gelen haberler arasında. Köyü aldıktan sonra ne yapılacağı sorulan Yaşar Ağa "köye idman sahası yapıp takım kamplarımızı burda yapmak istiyoruz. Ayrıca modern tarım teknikleriyle ülke tarımına ve yöre halkına katkı sağlamak hedefindeyiz" diye konuştu. Sözlerine "tüm kulüpler avrupaya kampa giderken biz kampımızı burada halkın içinde doğal ortamda  yapmak istiyoruz" diye devam etti. Köyü alınırsa kimin  muhtar olacağı da şimdiden takım içinde rahatsızlıklar oluşturduğu gelen haberler arasında. Köye muhatar olarak Yaşar Ağa'nın yandaşı Aykut'u aday göstereceği bu haberden ise takım kaptanı Birol'un rahatsız olduğu ve  "kaptan olarak muhtarlık benim hakkımdır" dediği öne sürüldü. Faruk'ta  "bende ağanın kızını isterem" diye tutturduğu ifade edildi.

Yaşar Ağa bu daha başlangıç hedefimiz bundan sonra kasaba, kaza ve bir vilayet sahibi olmaktır. Köye kamp alanıyla beraber TOKİ ortaklığıyla rezidans dikeceğim dedi. Rezidans için şimdiden Banka çalışanlarından talep toplayıp ödeme koşullarını belirlediği fakat ben rezidans bitince kuraya girmem ağalık avantajımı kullanacağım diye konuştu.

1 yorum:

yaşar çakmak dedi ki...

Beni gülmekten öldürecek misiniz siz kardeşim:))) bak kalbim bu kadar gülmeye dayanmaz küt diye giderim, siz de takım başkansız ve ağasız kalasiz:))