15 Nisan 2010 Perşembe

TAKIMIMIZDAN HABERLER

Bu hafta sonunu maç yapmadan geçirecek olan SonPromosyonspor’da oyunculara verilen izin yarın itibariyle sona eriyor. Gruptaki son maçını 2 Mayıs Pazar günü oynayacak olan ekibimizde oyuncular, karşılaşma yapmadan geçirecekleri 3 haftalık sürecin ilk ayağını izin kullanarak geçirdi. İznini İstanbul’da geçiren kaptan Birol’unda katılımıyla yarın öğle arasında bir araya gelecek ekibimizde oyunculara 2 hafta daha izin verilmesi bekleniyor.

“Guiza” bilmecesi

Bu arada hafta sonu Karayelsporla yaptığımız mücadelede takımımızı desteklemeye gelen ve maç sonrasında takıma başarılar dileyerek otobüs duraklarına gitmek üzere Tarım Bakanlığı Tesislerinden ayrılan “taraftarımızdan” hala haber alınamadı. Hafta içinde Bankamız tesislerinde de göremediğimiz “taraftarımızı” görenlerin kulüple iletişime geçmeleri yetkililerce istendi. Olayla ilgili bilgisini aldığımız tribün lideri F.S. “ Maç bittikten sonra tesislerden ayrılmak istediğini söyledi, ben az daha bekle; ben seni bırakırım dedim beni dinlemedi “ dedi.

Forma sıkıntısı

Galatasaray’da yaşanan forma skandalından (bkz. Tufan-Cemal Vakası) sonra bir başka forma olayı da ekibimizde yaşanıyor. Takıma bu sene dâhil edilen defansın belkemiği Ahmet’in forma numarası olarak 8’i tercih etmesinden sonra Son Promosyon’da 8 numaralı formayı giyen futbolcu sayısı ikiye yükseldi. Ekonomik kriz nedeniyle forma kreasyonu değişikliğine gitmeyen ekibimizde geçen sene 8 numaralı formayla mücadele eden pivot - solbek Emrah’ın bu senede 8 numaralı formayı giymesi kafaları karıştırdı. Durumla ilgili bilgisini aldığımız Emrah “ Benim açımdan bir sıkıntı yok, turnuva zaten çok laçka geçiyor; çok isterlerse başına sonuna 1,2 felan ekler bu sorunu çözeriz” dedi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ben de 1 numara cok.. ister Ahmet abi ister emrah farketmez. iki değerli oyuncumuzua verebilirimm.. spekulasyonlara son verelim asla armaızda sorun yok, olamazda zaten.. İbrahim..

Adsız dedi ki...

bence 8 numaralı futbolcunuz birden fazla olduğu için birinin başına küçük bir işletme sermayesi kullanarak "öz" ya da "yeni" ibareleri eklenebilir. ancak içinde bulunduğunuzu belirttiğiniz ekonomik kriz sebebiyle "öz" kelimesi daha karlı bir tercih olarak dikkatleri üzerine çekerken "yeni" kelimesi "ben de "öz hakiki" den daha avantjlıyım" diyerek kendini savundu.